В последният договор, който bTV ми предложи, трябваше да казвам кои

...
В последният договор, който bTV ми предложи, трябваше да казвам кои
Коментари Харесай

Слави: bTV ми предложи договор, с който да казвам кого ще каня и какви въпроси ще му задам |

В последният контракт, който bTV ми предложи, трябваше да споделям кои посетители ще поканвам и какви въпроси ще им задавам. Казах си, че нещо не е наред. Да споделям какъв въпрос ще ми хрумне и дали ще е политически неловко. Натъжих се. Трябваше да създадем нещо, само че единствените разновидности бяха или да се пенсионираме, или да продължим борба по метод, който е обвързван с политически план.

Това съобщи водачът на ИТН Слави Трифонов по време на полемика със студенти в Пловдивския университет. Той посочи, че е там по покана на студентите. 

" Цената, която ще платя, си коства. Няма значение дали ми викат чалгар, те не схващат. Те не схващат смисъла на музика и на това да правиш музика свободно ", сподели още Трифонов.

Изборите 

На въпрос за какво е взел решението да не се кандидатира за народен представител на изборите, шоуменът отговори по този начин:

" Забележете какъв брой от водачите през години се кандидатират, а след това се отхвърлят. Така увличат и заблуждават. По този метод някак сменят вота. Отговорността, която нося, не е обвързвана с това да съм единствено народен представител. Мога да я нося освен в Народното събрание, а отвън него - дори отвън Народно събрание ще бъда по-обективен и ще взимам по-правилни решения. Не мисля, че като гласуваш за " ИТН ", гласуваш единствено за Слави Трифонов ".

Студент попита Трифонов и какво мисли за честността на идните избори. Лидерът на партията изясни, че гласуването с машини лимитира по някакъв метод купения избор и не трябва да се опасяваме от новите технологии. " Ще създадем всичко допустимо да има и електронно гласоподаване. Смятаме, че вотът на хората на тези избори ще бъде по-обективно приет и осъществен ", добави той. 

Зам.-председателят на партията Тошко Йорданов добави, че изборите ще бъдат по-обективни. " Няма да изчезне корпоративния избор. Ще е по-малък, тъй като значително работодателите бяха притискани брутално от ГЕРБ и съществуването им зависеше от тази партия ", сподели още Йорданов.

По думите му що се отнася за етническия избор - " и там ще бъдат по-затруднени, тъй като знаете, че хартиеният избор е със фотография на това кой по какъв начин е дал своя вот, вадене на празна бюлетина. Ако някой си извади телефона да снима по какъв начин е дал своя вот, вотът ще е недействителен. Ще имаме по-честни избори ".

Гьоте университет, предприемачи и престъпления 

По време на полемиката и след въпрос за образованието Трифонов съобщи, че при всички положения приказва по-добре британски от някогашния министър-председател.

Стана ясно и че студент, учил три години в Гьоте университет във Франкфурт е трябвало да се върне в България и да стартира изначало образованието, откакто не са му признали образованието. Трифонов няколко пъти попита по какъв начин е допустимо и по-късно сподели иронично: " Така е, по какъв начин ще сравняваш Гьоте университет с Пловдивски я ". 

Лидерът на " ИТН " дефинира и хората, които се назовават предприемачи като " някакви самобитни мутри ": " Използват думата бизнес, с цел да правят закононарушения и това стана ясно от американци, които трябваше да ни го кажат. Затова държавното управление сега вади проблемите. Във всяко министерство са по този начин - тъй като са им били комфортни хора, а не кадърни ". 

Премиер без джипка и " професионален водач "

Въпросът на студент към Трифонов " по какъв начин си показва един естествен работен ден на министър-председателя без джипка " получи ръкопляскания. Лидерът на Има Такъв Народ сподели, че това с джипката е проява и единствено радва мисирките по медиите, които му принадлежат. " Нормалните хора се възмущават и отвращават. Премиерът не би трябвало да има нищо общо с облика на този министър-председател от последните 10 години. Той би трябвало да е приключил университет, да приказва езици, да има нужния морал и да наподобява по друг метод ", безапелационен е Трифонов. 

Тошко Йорданов пък му отговори, че Борисов е карал джипка, тъй като е " професионален водач. Това му е работата ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР